top of page
Kaart

VEB 4 KWALITEITSREGELING

Bron: VEB.nl

KWALITEIT GARANDEREN

Na de komst van de in 2009 vernieuwde VEB 3 Kwaliteitsregeling is in april 2022 de VEB 4 Kwaliteitsregeling gelanceerd. Een regeling die als paraplu fungeert voor meerdere erkenningsregelingen, waaronder bijvoorbeeld inbraak en diefstal, high risk, camera en brand.

INPUT VAN VERZEKERAARS GEWAARDEERD

Verzekeraars hebben meegedacht en input gegeven om de regeling tot stand te brengen. Zo is er bijvoorbeeld een inspectie-en keuringsbeleid aan de regeling gekoppeld. Het resultaat mag er zijn: een kwaliteitsregeling, breed gedragen in de markt: De VEB 4 Kwaliteitsregeling.

BASIS VAN DE VEB 4 KWALITEITSREGELING

De VEB 4 Kwaliteitsregeling is een regeling die staat voor kwaliteit en is net als de vorige regeling gebaseerd op het continu verbeteren van de kwaliteit, het zelflerende model. De VEB 4 is volledig in lijn zijn met de wet PBR en de erkenningsregeling VEB 4 Inbraak VRKI is volledig gebaseerd op de VRKI. Het is een regeling die duidelijkheid voor het technisch beveiligingsbedrijf creëert en waar elk technisch beveiligingsbedrijf zich in kan herkennen.

VEB-ERKENNING

Beveiligingsbedrijven die aan alle in de VEB 4 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen, mogen zich VEB-erkend beveiligingsbedrijf noemen. Ze passen de VRKI toe, zijn bewezen betrouwbaar en voldoen aan de Wet PBR. Een VEB-erkend beveiligingsbedrijf mag kwaliteitsdocumenten (certificaat of opleveringsbewijs) afgeven. Elk erkend bedrijf ontvangt jaarlijks een certificaat waaruit zijn erkenning blijkt.

bottom of page