top of page
Video Camera Lens_edited.jpg

HET TEAM VAN INNOVATIEF BEVEILIGINGEN

Leer ons beter kennen

Mijn naam is Ruud Stakenburg en ik ben de trotse eigenaar van Innovatief Beveiligingen.

 

Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de beveiligingstechniek, kwam ik in oktober 2013 voor een uitdaging te staan toen mijn toenmalige werkgever failliet ging. Hoewel dit een moeilijke periode was, besloot ik dat het ook een kans was om mijn eigen weg te volgen en mijn visie op beveiligingsoplossingen tot leven te brengen.

 

Ik had het idee & de passie om de dagelijkse bezigheden binnen een bedrijf, omgang met klanten & personeel te verbeteren. Met een blik op de toekomst, beter, slimmer & vriendelijker, kortom innovatiever voor zowel mens als milieu. Met dit idee ben ik voor mijzelf begonnen waarbij ik mijn normen en waarden kan toepassen en ben ik gaan werken aan de toekomst die ik voor ogen heb. Zo ben ik gestart met Innovatief Beveiligingen.

 

Sinds 2019 heb ik mijn zoon onder mijn hoeden mogen nemen en recentelijk ook mijn dochter en ook onze eerste werknemer. Sinds dien werken wij samen als één, aan een mooie en innovatieve toekomst waarbij wij onze klanten en milieu vooropstellen.

Samen als Innovatief Beveiligingen staan wij voor ieder klaar, denken wij mee en innoveren wij waar het kan voor een betere en veiligere morgen.

​Mijn naam is Michael, zoon van Ruud Stakenburg.

 

Tijdens mijn opleiding als maritiem officier merke ik in mijn stages op zee dat het lang weg zijn van huis eigenlijk niet voor mij was. In een tussen jaar ben ik mijn vader gaan helpen in het bedrijf, zo ben ik in aanraking gekomen met de beveiligingswereld. Het werk heb ik als zeer positief ervaren en zo besloot ik, na het behalen van mijn diploma als maritiem officier, officieel bij Innovatief Beveiligingen in dienst te treden, en zo begon de start van ons familie bedrijf.

 

Sinds 2019 werk ik officieel bij innovatief en ben ik begonnen met het uitvoeren van verschillende taken. Ik had weinig kennis en dus stond ik voor een enorme uitdaging. Doormiddel van zelf training en verschillende cursussen en trainingen heb ik mijn kennis kunnen verbreden en mijzelf bekend kunnen maken met de technieken binnen de beveiliging. Ondertussen heb ik verschillende verantwoordelijkheden op mij genomen en heb ik de kans gekregen om mijn nieuwe passie voor ICT te kunnen volgen.

Ik heb het binnen innovatief erg naar mijn zin en samen met mijn ouders hebben we dit bedrijf kunnen laten groeien naar iets moois. Nu tezamen met mijn zusje die sinds een jaar ook mee helpt binnen het bedrijf en een nieuwe collega die het trucje komt leren hoop ik dat we met zijn alle iets moois kunnen maken.

Ik ben Lorenzo van den Hooven en sinds 1 januari 2023 werk ik als medewerker bij Innovatief Beveiligingen. Ik ben nog lerende in het vak van beveiligingstechniek, maar ik heb een enorme passie voor dit werk en ik ben vastbesloten om mezelf op te werken naar de functie van zelfstandig installateur.

 

Binnen Innovatief Beveiligingen werk ik veel samen met Ruud en Mike. Zij zijn geweldige mentoren voor mij en ik ben dankbaar voor de kansen die ze me bieden. Ik assisteer hen bij verschillende werkzaamheden, waarbij ik actief leer en praktische vaardigheden ontwikkel. Het is een geweldige kans om van hun expertise te leren en mezelf verder te ontwikkelen in het vak.

 

Om mijn kennis en vaardigheden te vergroten, volg ik verschillende cursussen op het gebied van beveiligingstechniek. Ik begrijp dat voortdurende educatie essentieel is in een industrie die voortdurend verandert.

 

Ik kijk ernaar uit om mijn carrière voort te zetten bij Innovatief Beveiligingen en om mijn passie voor beveiligingstechniek verder te ontwikkelen. Met elke dag en elke ervaring kom ik dichter bij mijn doel om een zelfstandig installateur te worden. Ik zie dit als de volgende stap in mijn carrière en als een manier om mijn passie voor beveiliging om te zetten in een bloeiend bedrijf.

Hoi, ik ben nieuw bij innovatief beveiligingen en ik ben nog druk bezig om mijzelf hier voor te stellen.

bottom of page