top of page
Video Camera Lens_edited.jpg

OVER INNOVATIEF BEVEILIGINGEN

Bij Innovatief streven we naar het creëren van een veilige omgeving door middel van nieuwe technologieën, zonder daarbij de menselijke verbinding uit het oog te verliezen. We waarderen onze kernwaarden van milieubewustzijn, respectvolle omgang met klanten & collega's, en hebben goed streven voor de toekomst.

Verdiepen in uw situatie


Onze missie? U als klant een veiliger gevoel geven. Dit kunnen wij alleen doen door te luisteren en te begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Wij kunnen pas ons werk doen zodra u ons vertrouwd, daarom is een persoonlijke benadering en het vertrouwen tussen klant en ons als beveiligingsbedrijf het allerbelangrijkste. we kijken uitgebreid naar uw specifieke situatie en wensen. Dit combineren wij met de huidige regelgeving omtrent de beveiliging en zo kunnen we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en in lijn staan met de regelgeving omtrent beveiligen.Meer dan een beveiligingsbedrijf.


Het beveiligen van uw woning en/of bedrijf is stap 1. Maar het meedenken, ontwikkelen en innoveren op het gebied van beveiligingen is in onze ogen ook een belangrijke zaak. We streven naar het creëren van een veilige omgeving door middel van nieuwe technologieën, zonder daarbij de menselijke verbinding uit het oog te verliezen. We denken met u mee, we bieden hulp & advies waar nodig en leveren op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie.Samen als 1 grote familie.


We streven ernaar om anders te zijn en anders te doen als mens en collega. We houden van creativiteit en innovatie, en moedigen elkaar aan om met nieuwe ideeën en benaderingen te komen. We zijn met zijn allen gelijk aan elkaar, door elkaar te betrekken in de bedrijfsvoering creëren we een hecht en oprecht team dat voor elkaar klaar staat zodat ieder zijn of haar taken binnen het bedrijf met succes af kan ronden. We geven en bieden elkaar de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en dagen elkaar uit om deze ontwikkeling door te blijven zetten.


Ben je benieuwd naar ons team? Neem een kijkje bij ons team en leer ons individueel kennen of neem Contact met ons op, we helpen je graag verder.

bottom of page